Nákupní šílenství aneb Dny Marianne od 15. do 17. září

Dny Marianne jsou slevová akce, kterou pořádá časopis Marianne ve spolupráci s více než 3300 obchody a e-shopy po celé České a Slovenské republice. Během této akce můžete získat slevy až 60 % na různé zboží a služby, jako jsou oblečení, kosmetika, bytové doplňky, cestování a další. Dny Marianne se konají dvakrát do roka, na jaře a na podzim. Letos budou podzimní Dny Marianne probíhat od 15. do 17. září.

Pokud chcete využít nabídek Dnů Marianne, potřebujete mít slevové kupony, které si můžete zakoupit několika způsoby.
1. Můžete si koupit časopis Marianne, který obsahuje kuponovou knížku s více než 760 nabídkami.
2. Časopis je k dostání na stáncích nebo online za 109,90 Kč.
3. Další možností je stáhnout si mobilní aplikaci Dny Marianne, kde si můžete zakoupit elektronické kupony a prohlížet si všechny slevy.
     Aplikace vám také ukáže nabídky zapojených obchodů ve vašem okolí.
4. Poslední možností je nakoupit kupony online na webu dnymarianne.cz, kde si můžete také prohlédnout všechny nabídky.

 

Kromě slev si můžete také vychutnat další výhody během Dnů Marianne.
Můžete navštívit jednu z osmi Marianne Lounges, které jsou umístěné v různých obchodních centrech. V těchto Lounges si můžete odpočinout, občerstvit se a vyzvednout si dárky za nákupy. Stačí ukázat pět účtenek z různých zapojených obchodů a dostanete ikonickou tašku Dny Marianne a další vzorky produktů.

Pokud platíte kartou Mastercard, můžete získat ještě vyšší slevu nebo dárek k nákupu u vybraných partnerů.

Dny Marianne jsou skvělou příležitostí pro všechny milovníky nakupování, kteří chtějí ušetřit peníze a zároveň si dopřát něco nového. Nechte se inspirovat časopisem Marianne a jeho speciálními edicemi Marianne Bydlení a Marianne Venkov a styl. Objevte ty nejlepší nabídky pro sebe i pro své blízké. Užijte si podzimní Dny Marianne 2023!