Kolik máme hradů, zámků a zřícenin?

Pokud máte zájem o poznávání historických a kulturních památek České republiky, pak je pro vás ideální návštěva webové stránky [www.hrady-zriceniny.cz]. Na této stránce najdete spoustu informací o našich hradech, zámcích, zříceninách a jiných zajímavých místech, která stojí za to vidět. Ano opravdu všechny na jednom místě.

Na stránce se nachází také senzační mapa, na které jsou zobrazeny všechny památky, které si můžete prohlédnout. Můžete si vybrat podle kategorie, regionu, typu nebo názvu památky. Na mapě si také můžete naplánovat cestu mezi různými památkami a zjistit, jak dlouho vám bude trvat dojet z jednoho místa na druhé.

Webová stránka www.hrady-zriceniny.cz je jedinečný projekt, který vznikl z nadšení a lásky k naší historii a kultuře. Na stránce najdete nejen popisy a fotografie památek, ale také zajímavosti, legendy, tipy na výlety a další užitečné informace. Stránka je pravidelně aktualizována a rozšiřována o nové památky a funkce.

Pokud chcete prožít nezapomenutelný zážitek a poznat krásy naší země, neváhejte a navštivte [www.hrady-zriceniny.cz]. Budete nadšeni tím, co všechno Česká republika nabízí.

Určitě si tento článek uložte. Až přijde čas na objíždění památek s rodinou, přáteli a kamarády, určitě tohoto pomocníka rádi uvítáte.

Vše pracuje na GOOGLE maps.

 

Šťastnou cestu a hodně zážitků.

 

Připravuji článek Česká televize a její ČT art

A do té doby se mějte dobře!

Václav

odkaz na stránku