ČT art v České televizi 10. výročí

Jistě i Vám neuniklo výročí 10 let fungování ČT art. Datum prvního vysílání byl dne 31.8.2013. Od té doby ČT art dokázala velmi zajímavou a hodnotnou formou nabídnout divákovi pohled na umění. 
TÉMATA ČT art:

Divadlo
Film
Hudba
Literatura
Společnost
Tanec
Televize
Výtvarné umění

ČT art je televizní stanice České televize, která se zaměřuje na kulturu a umění. Stanice vysílá pořady o různých druzích umění, jako je hudba, literatura, film, divadlo, architektura, design a samozřejmě i výtvarné umění. Výtvarné umění je široký pojem, který zahrnuje malířství, sochařství, grafiku, fotografii, kresbu, koláž, instalaci a další formy vizuálního vyjádření.

Na ČT art si můžete prohlédnout nejen díla slavných i současných výtvarných umělců, ale i dozvědět se o jejich životě, inspiraci, technice a vlivu na společnost. ČT art je televizní stanice pro všechny, kteří mají rádi kulturu a chtějí se o ní dozvědět více. Stanice je dostupná prostřednictvím veřejnoprávního multiplexu, satelitního vysílání, kabelové televize a IPTV. Vysílání je také možné sledovat online na webové stránce České televize.

Pokud chcete být v kontaktu s ČT art a sledovat jejich novinky, tipy a soutěže, můžete jim dát like na Facebooku nebo jim následovat na Instagramu. Na těchto sociálních sítích najdete také zajímavé fotografie a videa z kulturního dění. ČT art vám přináší kulturu do vašeho domova i do vašeho mobilu.